неделя, 6 април 2014 г.

Review:Essence Liquid Eyeliner(black)

Здравейте сладурковци,


Тази неделя се очертава облачна...Но това не ми пречи да Ви зарадвам с едно ново ревю на очната линия на Essence.Използвам течната очна линия от около две седмици,може да се каже всеки ден.В началото подходих към нея скептично,защото досега винаги съм ползвала на Golden Rose и съм била изключително доволна.И тъй като прочетох много хубави ревюта за нея реших да си е взема.



Опаковката е семпла,пластмасова(черно и сиво).
Малка и компактна.Има стабилно затваряне,което е добре ако искаме да е носим заедно с нас в козметичния несесер.Грамажа на продукта е 4 ml.
Във всички ревюта,които бях прочела,всички момичета споделяха за интензивността на черния цвят и на това,че е трайна и се премахва изключително лесно.
С ползванията усетих най-добрия начин на поставяне на очната линия.
Досега не бях ползвала такъв тип четка и първите пъти ми беше малко непознато,но с ползванията намерих моя начин на поставяне.
Въпреки,че четката дори изглежда леко ''дебела'',линията която се нанася е много тънка и прецизна.Черният цвят наистина е изключително наситен.По принцип като се гримирам сутрин към 8ч сутринта,вечерта до 6-7ч очната линия нито е размазана,нито напукана.Може би,ако имате по-мазни клепачи трайността няма да е същата.
И тук е момента да вметна,че всички ревюта и продукти са закупени от мен за лична употреба с лични средства.И всички впечатления,които споделям с Вас са на база личната ми употреба върху моята кожа,коса и нокти.Не забравяйте-Всеки е различен!
След това лирично отклонение нека се върнем към очната линия....
И въпреки интензивносста и издържливостта на очната линия,нещото което ми направи може би най-силно впечатление е,че очната линия се премахва изключително лесно,без никакви усилия.
  Като цяло смятам,че продукта заслужава вашето внимание.На мен лично страшно много ми харесва.
Въпреки,че четката е като ''гъба'',дори леко ''дебела'',много прецизно се нанася очната линия.
Трайността и пигментацията на черния цвят са страхотни.Цената също е доста приемлива(2,39Е) и може всеки да си е позволи.
Това е покупка,която с удоволствие бих повторила.
Ако сте ползвали или ползвате такава очна линия ще се радвам да ми споделите.
Надявам се отново да Ви е било интересно и полезно!
И да Ви издам една малка тайна-очаквайте скоро нови тагове заедно с....не казвам кой!
Следете блога и ще разберете какво сме Ви подготвили :)
Надявам се уикенда да е бил весел и слънчев :)
Пожелавам Ви още от сега успешна и ползотворна седмица :)
Благодаря Ви още веднъж,че четете блога!Много се радвам на всеки коментар и на всеки нов последовател :)Много ,многооооооо благодаря!

Целувки Таня :)





2 коментара:

  1. Много ми харесва,това ще е следващото нещо, което ще си купя. И аз ползвам линийте на ГР и мисля, че е време за промяна :)

    ОтговорИзтриване