четвъртък, 25 юни 2015 г.

Good Box #1

Здравейте момичета,

Новата кутия Good Box e в ръцете ми!Изключително развълнувана съм ,че мога да Ви е представя и на Вас!
Но нека първо да поговорим за самата кутия.Тя е нова на пазара.Съвсем иновативна, предлагаща изцяло натурални и веган продукт.Продукти ,които не съдържат ГМО съставки, добавена захар и глутен.Интересното тук е , че продуктите са разнообразни. Можете да откриете козметични продукти,за почистване,за цялото семейство и за хапване.

Цената на кутията за един месец е 19,90+ доставка =22,90лв.
Има различни месечни абонаменти, за които може да прочетете тук 
За повече информация  и самата концепция на Good Box...надникнете тук

И такаа..нека да отваряме кутията :)




Опаковката на кутията е картонена, с красива зелена панделка.


Продуктите за хапване и пийване в кутията бяха подбрани и допълващи се.Определено ще ги пробвам! А Вие?

1.Био сок от ананас Bio Ananassaft-100% плодов сок без захар.Съдържа вит.С и пектин, който е от контролирано био производство.
2.Кокоска ескимоска '' Vanila Kitchen"-Свежа кокосова бисквита с дъх на мента.Съдържа пълнозърнесто пшенично брашно, кокосово брашно, нерафинирана захар ,мента и слънчогледово масло.
3.Quin bite ''Wake up & Shake up -100% органичен веган десерт.Без добавена захар и глутен.Съдържа сини сливи,стафиди,слънчогледови семки, тиквени семки,семана от чия ,джинджифил,канела и кардамон.
4.Био чай от касис и акай бери -Освежаваша плодова смес от хибискус ,шипка, акай и касис.Натурална, без кофеин.
5.100% натурален пчелен мед ''Мед за всяка лъжичка "-Good box подкрепят този месец инициативата ''Купи кошер-подкрепи дете ''.С 50% от реализираната печалба от всяка продадена лъжичка  се оказва подкрепа на деца и семейства в риск,с които Сдружение ''Самаряни'' работи като лицензиран доставчик на социални услуги за уязвими групи хора.
Може да посетите сайта им за по-голяма информация https://www.samaritans.bg/.

И след като хапнахме и пийнахме е време да почистим :)

1.Органични сапунени ядки-Хипоалергични,без аромат.Сапунените ядки са чист и нетретиран натурален продукт, диворастящ във височините на Хималаите.В черупките се съдържа веществото сапонин ,което се активира при 30 градуса :)
2.Био препарат за ръчно миене на съдове-Съдържа шипка и маточина.Дерматологично тестван е.Няма синтетични консерванти и е изцяло на растителна основа.

Май е време и да се разкрасим :)

1.Organic sunscreen lotion ''Baby & Family''-Слънцезащитен лосион за лице и тяло с SPF30.Не съдържа химични филтри, консерванти, алергени, синтетика и петрол!
За повече информация посетете сайта на компанията Wooden Spoon.
2.Превантивна емулсия за лице за млада и чувствителна кожа-Съдържа (патентован екстракт: извлек от доматени люспи с висока концентрация на ликопен), екстракт от домати ,зехтин, оризово олио и екстракт от тосканска арника, невен и лайка!.
3.Натурален сапун ръчна изработка ''Лятна свежест"- Съдържа масла от авокадо, макадамия,жожоба и зехтин, освежаващо ментово и успокояващо лавандулово...ЛАВАНДУЛА...Как ухае кутията....Ам....Пренесох се някъде другаде :)
Сапунчето е предназначено за всички типове кожа ,особено за суха,зряла и увредена :)

Good Box ни предоставя и талон с 10% отстъпка в магазин ARMINABIO.
Може да погледнете магазина им ето тук

А за тези от Вас, които обичат да гледат клипчета :)
Приятно гледане :)

Не забравяйте да се абонирате за канала ми :)
Благодаря Ви за подкрепата! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар