събота, 5 април 2014 г.

Review:Kruidvat Hair Repair argan oil therapy

Здравейте сладурки,


Така както си стоях и слушах музика,реших да Ви спретна едно ревю на един продукт,който от скоро време ползвам-може би 2 седмици.Това е продукт на Kruidvat за възстановяване на косата с арганово масло.
Освен,че си правя домашни маски(тук),реших че е необходимо да имам и друг помощник.
Всички сме чели за чудесата на аргановото масло,затова реших да дам шанс на този продукт.
Аргановото масло се усвоява веднага от косата,като прониква в клетките и корените и придава на косата естествения и блясък.
Също така има и укрепващи свойства и намалява цъфтенето и накъсване на косата,което се причинява най-често от постоянна употреба на преса и сешоар.Поради голямото съдържание на витамин Е косата се възстановява много бързо.
Отново ще разгледам продукта по няколко критерий.



Опаковката е пластмасова и прозрачна,което позволява да се види цветът на маслото,както и остатъка от количеството.
Много лесно е за използване,
защото има помпичка,която има заключващ механизъм-stop и open.Това е изключително удобно и практично и няма опастност да се разлее.
Аромата на маслото е много приятен,ненатрапчив и освежава много косата.
Цветът и мирисът се дължат на лимонена и линалола.
Маслото е дерматологично одобрено,но не е на 100% чисто.
Има няколко начина на употреба.Аз го използвам на суха и на мокра коса,преди и след сушено или оформяне на прическа.Също така може да се използва и като добавка към маски.
Количеството,което използвам е капка с размери на грахово зърно и е напълно достатъчно за цялата коса и предимно краищата.
Това определя,че ще е икономично и ще мога със сигурност да го използвам поне 6 месеца.
Консистенцията му е средно гъста.При допир не е лепкаво и лесно се разнася между пръстите.
Количеството,което е показано тук със сигурност е за поне 3 използвания.Просто исках да добиете по-добра представа за консистенцията.Или по-скоро да покажа,че не е нито прекалено гъсто,нито прекалено рядко.
Обикновено използвам маслото 3 пъти седмично,на мокра коса.Случвало се е и да го използвам и на суха.И двата начина ми харесват.
Косата след употреба е с естествен блясък,хидратирана и някак жива.Не омазнява косата и не я прави на клечки(което се е случвало с други продукти).
Попива бързо и оставя много приятен аромат.Косата ми след употреба е много мека на допир,което много много ми харесва.
Изключително доволна съм на този етап от употребата на това масло и в случая тази марка.
Цената на продукта е 3,99 евро,закупен от магазин Kruidvat. Мисля,че като качества,количество и цена продукта е много добра покупка и с удоволствие бих е повторила отново.
Надявам се това ревю да Ви е харесало.Ще се радвам да ми споделите какво масла за коса използвате и от кои марки сте доволни.
Това е от мен за днес :) Хубава и усмихната вечер :)

Поздрави Таня :)




3 коментара:

  1. Интересно ми е да му видя състава! Не знам дали знаеш,но използването на арган върху суха коса е непрепоръчително,ще я омазни,използва се предимно за пре шампоанни маски.Иначе е страхотен продукт за от глава до пети. Чудесно ревю :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е 100% чисто арганово масло!Още по цената му може да се разбере!За начина на употреба на арганово масло съм запазната добре,но в упътването пише,че може да се използва и на суха коса,тип стилизиране на прическа.Отдавам го на факта,защото не е чисто и защото има още няколко масла!Съдържа освен линалол,лимонен,argania spinosa oil,helianthus annnuus seed oil,zea mays oil,CI 40800,tocopherol,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,parfum,dimethiconol,hexyl cinnamal.
      Като цяло продукта е добър за цена и за качество,дори и за състав :) Ползвала съм много по-скъпи и доста по вредни и ефекта е бил 0% :)

      Изтриване
    2. И забравих да добавя токоферола,който всъщност е вит Е,за който вметнах в самата публикация :)

      Изтриване