неделя, 22 март 2015 г.

GRWM:It's my Birthday! Hair and Makeup Tutorial :)

Здравейте красавици,

Йеййеее най-сетне мога да споделя с Вас публикацията GRWM "It's my Birthday".За да видите как се приготвих за рожденния ми ден...останете с мен :)
Предупреждавам!Това е първата публикация от този вид..така,че моля Ви бъдете добри ахахахахаххах

И така нека да започваме...


В последно време подготовката ми преди гримиране се състои в силна хидратация,а конкретно сега използвам Термалната вода на AVENE и 24-часовия хидратиращ дневен крем Hydra Vegetal на Ives Rosher.

След като впръскам от спрея изкачвам около 1-2 минутки да попие и нанасям от кремчето.С много добри впечатление съм от него и си мисля,че заслужава едно ревю..Какво ще кажете?
След като попие и крема,а това всъщност не отнема повече от 2 минутки,започвам подготовката за самият грим.Базата,която имам от почти година е на Catrice и съм с добри впечатления, но в последно време консистенцията и се промени и може би е време да се разделя с нея..За повече информация надникнете ето тук.
Лицето е готово и може да нанесем фдт-на и коректора.Не се шашкайте не използвам толкова продукти всеки ден..Просто комбинирам няколко продукта, за да получа желания ефект.
В този случай като фдт-ни използвах Match Perfection на Rimmel и Photo Finish на Catrice.Този на Rimmel е малко по-светъл и по-течен,за разлика от този на Catrice.Използвам ги в комбинация, защото консистенцията, цвета и покривността ми харесваt.Освен това трайността на два продукта в комбинация е забележителна.
 
За нанасянето им използвах двойната четка за фдт и коректор на Primark.Коректорът Camouflage cream използвах на проблемните места,на Alverde под очите за просветляване на погледа,а този на Rimmel(който е нов и съвсем скоро ще го видите в нови придобивки) като хайлайт.
Като количество използвах по половин помпа и от двата фдт-на.
А сега нека да пристъпим към основната част,а именно очите.
Използвах двете палитри на Sleek-"Оh so special" и "Bad girl".Все се каня да им направя ревю,но все не ми остава време..Но обещавам ще поправя грешката си...

Първо нанесох базата за сенки на Alverde. Сянката Gullible от палитрата Bad Girl използвах на целият клепач.Използвах двойните плоски четки на Ebelin. В сгъвката на окото нанесох цвят Boxed.Използвах четка Smokey eyes brush 259 на Hema.Разнесох добре и за да направя цвета по-преливащ и топъл нанесох цвят The mail.Прелях добре цветовете с четката на Essence.
За попълване на веждите използвах молива на Catrice.След това нанесох очната линия на Golden Rose и завърших със спиралата на Bourjois.Малкото моливче ,на което все още разчитам е на MUA от палитрата Smokin Eyes
И,да харесвам матовите черни опаковки...но почистването им е...ад....!!!!
За да фиксирам нанесените продукти използвах фиксираща пудра на Essence ''All about matt".Контутирах лицето със Contouring blush na P2,a за цвят използвах ружът от Flormar.
Финалните щрихи оставих за матовото червило на Golden rose #10.
И хоп гримът е готов!

Нека да пристъпим и към прическата.Преди да изсуша косата си нанесох олиото на марката Kruidvat по краищата.След това напръсках косата със спрея на Loreal за топлинна защита.Като изсъхна косата ми я напръсках и със спрея за къдрици отново на Loreal.
За да оформя косата използвах пресата ми за коса на Remington.Навивах съвсем непрежни къдрици.Хващах един кичур коса,поставях го между двете приставки, след което го извивах в посоката, която искам като бавно приплъзвах пресата надолу.
И хоп ето ме и мен :)

Пряка слънчева светлина(Без светкавица)                              Непряка слънчева светлина(Без светкавица)
Ами,това е от мен!Надявам се да Ви е харесала тази публикация!Приемам всякакви съвети..така ,че очаквам вашите коментари!
А,от мен ХУБАВА НЕДЕЛЯ :)





2 коментара:

  1. Красавица <3 Правила ли си нещо с цвета на косата си? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Зори :) Не,нищо!Всички казват,че има промяна..може да е изсветляла :)

      Изтриване