неделя, 1 февруари 2015 г.

Catrice ''Photo Finish 18h liquid foundation''

Здравейте красавици,

                Днес съм Ви подготвила ревю на фдт, който използвам в последните 3-4 месеца.Разглеждайки ревюта на тази тема се спрях на една публикация на  Мери. След нейната публикация се оказах в магазин Лили..Всичко, което търсех като качества ги прочетох в нейната публикация и реших да си го купя и да го пробвам.
            След толкова месеци мисля,че заслужава вече внимание под прожекторите :) 
            Мери,ако четеш публикацията-Благодаря за ревюто и за обективното мнение :)



1.Опаковка,количество и цена:

            Както се вижда и на снимката опаковката му е стъклена,стабилна с много готина помпичка.Самото стъкло е леко матирано с акцент върху надписа Photo finish.Точно една помпичка и то не докрай натисната е достатъчна за цялото лице.Количеството на продукта е 30 мл и цената е около 15 лв(по спомени).

2.Цвят,консистенция,покривност и трайност:

Този фдт се предлага в 5 цвята на пазара.Аз имам 02 Rosy Beige или вторият в цветовата гама.Консистенцията му не е течна,както е споменато в описанието.Определено има някаква плътност,която прави фдт приятен за работа.Разнася се лесно,изравнява тена на кожата.Покривността попада в графа- от средна към висока..Стои много естествено на кожата на лицето.Определено както каза Мери-няма маска ефект.
       И така относно тези 18 часа трайност...Да,определено е траен продукт, но чак толкова не..От предишния ,който ползвах на Rimmel Match Perfection Foundation този е ''една идея'' по траен.

Снимката е без никаква допълнителна обработка.Заснета е с Ipad.
                  Ако 18 ч отпада от името на продукта, то Photo Finish важи с пълна сила :)

3.Състав:

Фдт е дерматологично тестван.Определено не е с брилянтен състав,но да повторим максимата-"Най-голямата отрова в малки количества не е отрова".

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL, DIISOSTEAROYL POLYGLYCERYL-3 DIMER DILINOLEATE, ISODODECANE, POLYAMIDE-5, CAPRYLYL METHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, MAGNESIUM SULFATE, PHENETHYL ALCOHOL, HYDROGENATED CASTOR OIL, PANICUM MILIACEUM (MILLET) SEED EXTRACT, SORBITAN OLEATE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, BIS-STEAROXYDIMETHYLSILANE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, STEARIC ACID, STEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, TANNIC ACID, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Е,това е от мен за днес!Продължавам да изпълнявам желание за ревюта на определени продукти!Надявам се да съм била полезна и достатъчно изчерпателна :)
Хубава неделя от мен :*

Поздрави,Таня :) 

 



4 коментара:

  1. Много се радвам, че ти допада и на теб :) Лошата новина е, че го спряха :( Но съм набелязала Nude illusion серията и вероятно ще го тествам и него. А ти си прекрасна <3

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна си наистина. :) На мен ми стоеше сочен и сякаш не попиваше, като Фит ми, но пък стоеше добре и прикраваше успешно. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Многооо благодаря!Не съм ползвала Fit me и сега се заинтригувах :)

      Изтриване