понеделник, 6 юли 2015 г.

Code " Hydra Vegetal" Yves Rocher

Здравейте момичета,

Миналата седмица Ви бях споменала, че имам натрупани доста продукти за ревюта.Оказа се обаче , че повечето са на така харесваната марка Yves Rocher.Затова реших да ги обединя в комбинирани ревюта:) Дано да Ви е интересно и полезно :)
P:S И нали всички чухте, че вече Yves Rocher ще се предлагат и в дрогерии Lilly :)
И така днес сме на вълна зелено...А защо зелено ли?
Ами страшно много ми харесва опаковката на двата продукта, които ще Ви представя дне!
Всъщност тези продукти са първите ,които си закупих на марката :)
Снимките ,които ще Ви покажа днес са направени преди повече от половин година..но поради една или друга причина виждат бял свят сега :)
Състоянието им в момента е към ---->Празни опаковки :)
И въпреки това не пречи да изкажа мнението съвсем накратко за тях :)



24H хидратиращ крем за лице "Hydra Vegetal" 



Опаковката е типична за всички кремчета -стъклена с капак на винт.(50ml).
Не съдържа парабени,минерално олио и оцветители.Кремът е обогатен с растителни екстракти.Тестван е дерматологично.Консистенцията му е гъста и плътна, дори леко гелообразна.Има много приятен нежен аромат.Аз използвах този крем доста интензивно през зимните месеци,защото имах сухи участъци на кожата(нослето и брадичката).Хидратира доста успешно!Използвах го като дневен и нощен крем,спрямо състоянието на кожата ми.
Всяка сутрин усещах кожата си хидратирана и по-еластична.Когато се нанася кремът в първият половин час се усеща върху лицето и на допир.След това попива успешно и остава само приятния аромат.Но все пак не прекалявах с количеството,защото тогава се появяваше едно лепкане..точно там където съм нанесна повече от кремът.
Този крем е подходящ само за зимните месеци, защото през лятото кожата би се омазнила допълнително.За момичета, които имат комбинирана и мазна кожа..този крем АБСОЛЮТНО НЕ Е ПОДХОДЯЩ!
Предназначен е за нормална и суха кожа!Със затоплянето на времето и аз спрях да го използвам ,защото кожата ми започна повече да се омазнява в участъците около нослето и брадичката :)
Препоръчвам кремчето,защото освен, че има изчистен състав действа много хидратиращо и успокояващо!Бих си го купила отново стига да го намеря по нашите ширини :)
  
Почистващ и овлажняващ тоник за лице ''Hydra Vegetal''




Тоникът е в пластмасова опаковка от 200ml. Опаковката не изглежда толкова луксозна като тази на крема.Има стабилна капачка, която доста трудно се отваря и при всяко затваряне изщраква.Това ми харесва, защото няма опастност от разливане :).Има приятен аромат, прозрачен цвят и образува малки мехурчета при разклащане.Няма парабени, силикони,оцветители и минерално олио!Дерматологично тестван продукт!
 До тук добре,ноооо имах доста противоречиви мисли и моменти.Истината е ,че в началото страшно много ми хареса!Почистваше добре както гримирано лице така и без грим.!Действаше ми успокояващо.Казах си..страхотен избор на продукти за зимните месеци..Но, ..Изведнъж усетих разлика при почистването на лицето, когато съм с фдт и без...Казах си.Аммм,странно!Но продължих да го използвам и си правих постоянно експерименти.
Оказа се накрая, че когато съм с фдт и почистя лицето си с него, кожато започва да лепне и задължително трябва да изплакна лицето или да приложа и друг продукт.Когато лицето ми е без никакви декоративни продукти върху него..не лепкаше..Странно,но факт..След време обаче действието се смени и вече тотално се ''побърках''!
И в крайна сметка разбрах защо се получава така..Както при кремчето така и при тоникът е МНОГО ВАЖНО КОЛИЧЕСТВОТО , което се използва.За да почистим едно гримирано лице е необходимо много повече продукт, отколкото едно ''чисто'' лице.
Затова започнах да използвам тоникът само на негримирано лице, с едно накланяне на шишенцето----->кремът след него с едно фино загребване.
Определено имаше ефект и определено тази комбинация повлия добре на сухите участъци върху кожата ми.
И все пак тези колебания в употребата и действието му ме навеждат на мисълта, че може би не бих го купила пак, защото честно казано,ако трябва да разгадавам така всеки продукт......

Ами,това е от мен за днес :) Дано да Ви е било интересно и полезно :) Очаквайте скоро и други такива комбинирани ревюта:)
Очаквам вашите мнение и предложения за всичко, което правя!
Хубава седмица от мен :)

Целувки, Таня :)


5 коментара:

  1. Този крем го препоръчах на толкова много хора, които искаха нещо хидратарищо и за съжаление на всички ми омазнява, а от мострите, които аз пробвах при мен се справя чудесно. Явно кожата ми е свикнала на корейската рутина с много хидратиращи продукти. Лицето си чистя с комбинация от мицеларна вода и някакво масло. След това измивам пяна и после за успокояване нанасям тоник. В момента ползвам Nutritive Végétal Velvety Toner, който невероятен! Много трудно ми е да си намеря хидратиращ успокояващ тоник. Следващия път се чудя дали да не пробвам Hydra Végétal.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами дано действието на твоята кожа да е същото, макар че аз имах доста ''разправии'' с него!Но от кремчето съм си доволна напълно :) Може би определено трябва да се използва през зимата и на доста суха кожа!Аз точно поради тази причина и спрях да го използвам през лятото, защото има доста силна хидратация :)

      Изтриване
  2. Аз го изхвърлих тоника... ужасно ми лепнеше, без значение как го ползвах и кожата ми стана ужасна от него. Не е бил моят продукт.
    От тези серии най-ми хареса крем-пилинга Sebo vegetal, но за мой ужас са го спрели...Поне в магазина при нас от месеци го няма и умирам от яд, защото беше страхотен продукт! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз бях на косъм да го изхвърля, но все пак го доизхабих!Определено доста странно действие имаше, но от кремчето съм супер доволна :)

      Изтриване
  3. Здравейте и от мен! Благодаря, Таня, за полезния пост! Аз си набавям продуктите на тази марка тук в Испания, където си има магазини на Yves Rocher, подкрепени с козметичен салон на марката към тях, та аз започнах със серума от серията и после се консултирах с козметик от салона, защото ми се искаше да допълня с още някой продукт. Съветът на козметика за тоника беше да се нанася на чисто лице, след като съм измила грима с почистващ гел, иначе казано- не се гледаше на тоника като на средство за отстраняване на грима. Иначе аз слагам серума от същата серия преди фон дьо тен и кожата ми определено е пощадена. Поздрави на всички! :)

    ОтговорИзтриване