неделя, 19 април 2015 г.

Huge Haul "Lilly, Dm, Elitis, Avon, Beauty Zone''

Здравейте прекрасни момичета,

От известно време се каня да направя публикация за нови придобивки,които си накупих през м.Февруари и м.Март.За жалост все не ми оставяше време за нея, но ето че днес имах достатъчно, за да отделя за тази публикация..Някой от тях бяха доста импулсивни,други не чак толкова...но...какво да Ви кажа хахаха
И така нека да започваме :)


Ще започна с продуктите за Грижа за лице и тяло
*Цените на продуктите са били актуални през м.Февруари и м.Март


1.Naturals "Bath and Body Collection"
Този сет го изпрати вуйна ми от Лондон,както и спирала на Loreal...любимата ми...
Състои се от :
соли за вана  и душ гел с аромат на манго и папая
балсам за устни и лосион за тяло с аромат на кокос и масло от шеа
бомбичка за вана и душ-гел с аромат на червена боровинка и нар
Имат страхотен аромат, все още не са изпробвани, защото искам да ги използвам по време на пътувания защото са в компактни размери.За жалост съставките не са от най-добрите, но мисля да им дам шанс..

2.Alverde "Clear" Серум против пъпки с хума
Сдобих се с този серум още месец Февруари.Изчетох много положителни неща за серията и реших да си го купя.Използвам го при необходимост.Може да се каже, че съм приятно изненадана и може би скоро ще се сдобия и с други продукти от същата серия..
15 мл цена около 6-7 лв

3.Alverde "Нощен крем с дива роза"
Любим...любим...ама много...Ползвам го вече два месеца и мога да кажа, че съм страшно доволна..Определено ще има ревю за него съвсем скоро в блога.Има много приятна консистенция, малко по-гъста от очакванията ми, но не тежи и не омазнява кожата ми.
Предназначен е за суха кожа.Има много приятен аромат.Подхранва и защитава кожата в дълбочина.
60 мл цена 4,49лв (беше намален)

4.Milva "Билков тоалетен сапун против акне"
Определено доста импулсивна покупка.Купих си го още Февруари месец,защото тогава кожата ми искаше  да ме ''довърши''..И факт е, че още не съм го ползвала.Съдържа екстракт и цвят от невен..Мирише доста приятно, дори долавям нотки на мед.Дано не ми се налага да го ползвам, но ако се случи определено ще споделя с Вас дали ми е помогнал.
60  гр цена 0,58лв

5.ZIAJA "Околоочен крем с козе мляко"

От известно време се оглеждах за околоочен крам, но все не си купувах.И през Март се отбих до Elitis и видях този..Бях чела ревюта, но не бях сигурна дали това е моят продукт.Оказа се,че ми харесва и до този момент го ползвам всяка вечер.Кремчето е предназначено за суха кожа и кожа склонна към бръчки.Това са първи крачки към нов тип продукти :)Пожелавам си успех хахаха
15 мл  цена 4,33лв

6.Avon "Naturals" Почистващ тоник и ексфолиант за лице

В един от предните каталози попаднах на една промоция на тази серия"Всеки продукт по 2,50лв."Веднага реших да се сдобия с тях!Продуктите съдържат екстракт от чаено дърво и краставица.И както всички знаем чаеното дърво успокоява кожата, помага за лекуването на пъпки.Ексфолиантът има доста гъста текстура и фини абразивни частици.Тоникът има бледо зелен цвят.Използвам ги при нужда.Гледам да не прекалявам, защото всички знаем ,че чаеното дърво изсушава кожата.
Тоник 100 мл 2,50лв
Ексфолиант 75 мл 2,50лв

7.Avon "Clearskin" Терапия за незабавно лечение на пъпки с 2% салицилова киселина

Това малко сладко чудо ''уби''всички гадни нашественици хахаха.Да!За един ден намалява зачервяването,образува една малка ципа върху самата пъпка и БАМММММ!Няма е!
Естествено всичко се дължи на салициловата киселина.Използвам го 2-3 пъти дневно на почистено лице само и единствено върху пъпката.Има ''спиртен'' аромат, прозрачно е.Текстурата му е гелообразна.Доволна съм и се радвам ,че имам такъв специален агент :)
15мл 3,90лв


8.Nature of Agiva "Дневен крем с вит.А и вит.Е"

Това крем получих като подарък от колежка още Декември месец..Все още нямам впечатления.Съдържа натурална розова вода и втората съставка е парафин :(...Все още му нямам много доверие...Някой ползвал ли е от Вас този крем?

Следващите продукти ,които смятам да Ви покажа са от раздел Грижа за косата.

1.Batiste "Сух шампоан с флорален аромат"

Тези два сухи шампоана ми ги изпрати бъдещата ми свекърва от Холандия.Много им се зарадвах..тамън ми свърши предния.И мисля,че след като вече имам такива впечатления е време за ревю!Вие как мислите?
2.Alverde "Маска за коса за блясък и лесно разресване"
Маската съдържа растителен кератин, масло от кайсиеви ядки и екстракт от лимон.Подходяща е за всеки тип коса, особено за чупеща се коса. Ползвала съм е вече може би 5-6 пъти и честно казано всеки път съм с различно мнение.Все пак мисля да и направя ревю.
150мл цена 4,59лв

Следващата категория е Декоративна козметика :)


1.Палитра "Naked 3"
Тази палитра си е поръчах от Aliexpress.Реших, че е време да е имам ,та макар и имитация.Пратката пристигна за по-малко от 30 дни.Тези от Вас ,които ме следят редовно знаят точно кога публикувах снимките на пакетчето.На първо четене е страхотно попадение.С оригинала съм имала допир в Холандия.За парите си от 5$ мисля,че е едно добро попадение.

2.Catrice "Палитра сенки за очи Absolute Eye Colour"

Много се чудех за тази четворка сенки за очи.Мисля,че е от лимитирана серия.Харесва ми страшно много опаковката им.Прозрачна е, но е масивна и с тези цветя на капака...многоо ми харесва.Цветовете са от розаво-пепеливата гама.Имат фин блясък.
2,5 гр цена 9,19лв
3.Avon и Artdeco "База за сенки"
Тъй като вече тази на Alverde е към своя край,реших че е време да си закупя нова..И от една, та чак цели две.Спрях се на две от най-обсъжданите бази за сенки,тази на Avon и на Artdeco. 
Истината е ,че ги пробвах и двете и имам определено вече някакви впечатления, но мисля да направя отделна публикация.
Avon цена 7,90лв (беше в комбинация с коректор)
Artdeco 5 ml цена 14лв

4.Essence "Молив за устни"

За тези два молива държа отговорна Снежи хаха.Но истината е, че много ми харесват и съжалих ,че не си взех още :)
Взех си цветовете 12 Wish me a rose и 13 Transperant.Страхотни са и за цената са направо уникално попадение.Нанасят се лесно и №12 е силно пигментиран.Определено може да се носи и самостоятелно.
1 гр цена по 2,19лв

5.Maybelline Colorama ''Молив за очи"

Тъй като черния ми молив е на приключване,реших да си купя този на Meybelline.На този етап не съм доволна...и просто използвам последни милиметри от този на MUA.Нанася се лесно, но не е особено пигментиран.Във водната линия се задържа около 30 мин..Явно ще търся нов..Някакви предложения?
Цена 3,69лв

5.Essence "Гел за мигли и вежди"

Тази покупка определено беше импулсивна, но ми харесва действието му.Определено фиксира и кара веждите да не мърдат цял ден :)
9 мл цена 4,39лв

6.Golden Rose "Очна линия с мека четка "

Преди да използвам тези на Essence..винаги съм ползвала тази на Golden Rose.Реших отново да си я взема и не съжалявам.Същата консистенция,същата пигментация.Единственото, което не ми харесва е,че много бързо и паднаха надписите.
8мл цена 2,81лв

7.Loreal Telescopic "Спирала за очи"

Любима...любима...любима..Обичам тази спирала, но цената й не е сред най-ниските.Вуйна ми чу мислите ми и ми я изпрати..Консистенция, пигментация, четка всичко е на отлично ниво.Винаги, когато имам излишни 22-23 лв ги давам за ето тази спирала :)


8.Maybelline Better Skin Foundation

Честно казано този фдт си го взех Февруари месец и до сега съм го ползвала 2-3 пъти.Истината е ,че доизхабявам този на Catrice ''Photo finish'', който много харесвам.Беше намален в Dm и реших да си го купя по-рано от предвиденото.Четох доста отзиви и се надявам да ми хареса и на мен.От тези няколко ползвания не мога да добия пълна представа за качествата му.Вероятно ще започна да го използвам по редовно съвсем скоро,защото има и защитен фактор 20.
Моят цвят е 021 Nude.
30 мл цена 10,99лв

9.Rimmel ''Wake me up'' Concealer

Най-сетне и аз да го имам.Много ми харесва.използвам го редовно.Моят цвят е 010 Ivory.Консистенция, плътност всичко ми харесва..Ще има ревю :)
7 мл цена 11,29лв

10.Avon Liquid Concealer

Този коректор си го поръчах,защото исках да се сдобия с базата за сенки.Бяха промоциални на цена от 7,90.Цветът, който си взех е Fair.Има приятна консистенция, жълт подтон и не особено приятна миризма.

11.Essence Cream to powder highlighter "Soo glow''!

Импулсивна покупка.Взех си го още Февруари месец, но истината е,че до сега не съм го използвала.Цветът ,който си взех е 20 Bright up your life.Има кремообразна текстура,фини бляскави частици и розав оттенък.
4 гр  цена 6,19лв


12.Avon ''Многофункционален балсам за устни"

Явно си падам по контейнерчета.Малка сладка опаковка, страхотен аромат на мед..определено добър балсам за устни..като изключим факта,че всеки път цапам пръстчетата си :)
цена 3,90 лв.

13.Avon Colortrend lipstick

Поръчах си го импулсивно.Беше на промоция.Цветът, който аз избрах е Passion,но май е прекалено розов за мен..Има отлична пигментация, но май е прекалено добра хаха
цена 2,90 лв


14.Golden Rose Lipsticks

Нямаше как да не се сдобия с тези две червила от сериите ''Velvet matte " №10  и ''Vision" №109.
Харесват ми много!Само това ще кажа :)
Velvet matte цена 3,58лв
Vision цена 3,99лв

15.Maybelline Colordrama Lip pencil

И да след толкова много положителни ревюта как да не си го купя? Цветът, който си взех аз е 210 Keep it classy.Пигментиран  е и лесно се нанася.Всички знаят качествата му!
Цена 3,69лв

16 Червило  Sugar Plum 3

Беше ми пратено от вуйна ми..която така и не ми каза марката.Има страхотен винен цвят със розов подтон.Пигментирано е и лесно се нанася.Определено беше уцелила за зимните месеци актуалните цветове, които използвах :)

17.Eveline "3D Silk effect" Гланц за устни №249

Търсих нещо,което като го сложа и да кажа...Да,този искам!.. И след сто проби в магазин Lilly.. се спрях на този.Хареса ми цветът,аромата и текстурата.Не лепне и не се стича.Определено добър продукт!
цена 3,79лв

Следващите продукти са лакове за нокти, които си взех през м.Март и м.Февруари.


1.Rimmel "60 seconds''

През м.Февруари лаковете на Rimmel имаха промоция в магазин Dm.Цената им беше 2 лв.Взех си цветовете 320 Rapid Ruby и 550 Major Brown.Лесно се нанасят,но 60 sec...не мисля..
Цена по 2 лв всеки

2. Golden rose ''Selective'' nail polish

След като нищо не ми хареса от новите серии на Catrice и Essence си взех този лак на Golden Rose.Номерът на лака е 84.
Покривен е и четката му ми харесва.
Цена 1,99лв

3.Avon Colortrend nail polish

След като ми хареса този на Golden Rose,реших да си взема и такъв от Avon само,че този е една идея по розов.Покривен е и го използвам редовно :)
Цена 2,20лв

4.Perfect Nailcare 

След 3-месечно поставяне на гел върху ноктите,след премахването му,определно не бяха в добра форма.Затова реших да взема мерки и си взех заздравителя за меки нокти с вит.F.
И друг път съм го използвала и ми харесва резултата :)
Цена 2,61 лв


О,дааа успях да я завърша тази публикация!Надявам се да не е била много отегчителна за Вас.!Скоро ще има и следващата такава за нови придобивки,защото пак се понасъбраха нови продукти.На кои от продуктите искате да видите ревюта?
С радост ще прочета всички коментари!
P:S Скоро съм Ви подготвила една малка изненадка :)

Хубава неделя от мен :)
Поздрави,Таня :)






 














9 коментара:

  1. Страхотни покупки!Честити :) Аз съм много доволна от серията с хума на Алверде и имам всичките неща :D Много харесвам и нощния крем от серията с роза,който скоро ми свършва и се чудя дали да си купя същия или маслото за лице от същата серия.Моята козметичка ми подари 2 козметични сапунчета на Milva-едното с хума,а другото с...мед или лайка.Използвам това с хума всяка сутрин,вече от доста време и съм доволна. Скоро ще го сменя и ще пробвам и другото. Доста съм доволна и от моливите на Essence.Аз имам номер 11 In the nude,който използвам почти всеки божи ден и вече е доста след половината.Голямо търсене падна,докато го намеря,защото все е изчерпан ...Сега забелязвам,че пак го няма :( (Ама че дълъг коментар :D )

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено за серията на Alverde ти си виновна...Ще ползвам и сапунчето съвсем скоро..Надявам се и на мен да ми хареса :) Благодаря за коментара :* <3

      Изтриване
  2. Ехеее, колко много покупки. За сухите шампоани съм чувала само хубави неща и предполагам са страхотни. Жалко, че не ги продават и тук :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено трябва да вкарат и на нашият пазар сухите шампоани..Дано скоро се случи, защото и аз разчитам на пратки хахахах

      Изтриване
  3. Ихааа, доста нови нещица хихи, със здраве да си ги ползваш. Искам шампоаните на Batiste да дойдат и при нас, толкова суперлативи съм чела и ме е много яд, че не можем да ги пробваме....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Освен да почна да ги вкарвам хахахахаха

      Изтриване
  4. Страхотни нови придобивки ! С нетърпение ще чакам да видя ревю на сухият шампоан :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ви :) Надявам се да успея скоро да го направя :)

      Изтриване
  5. Страхотни нови придобивки ! Ще чакаме ревю на сухия шампоан :)

    ОтговорИзтриване