неделя, 6 юли 2014 г.

Beauty Haul "Yves Rocher" #3

Здравейте момичета,

Какво Ви бях споменала в предни публикации,направих още една поръчка от Yves Rocher с безплатния ваучер на стойност 25евро,който получих от тях.Оказа се,че поръчката която трябва да направя трябва да е на стойност 35 евро,за да мога да използвам ваучера!Така и направих!Поръчах продукти на тази стойност,използвах ваучера и трябваше да доплатя само още 10 евро :)Някой от продуктите са за мен,други са за подарък!Вече използвам част от тях и съм страшно доволна :)Няма да изпадам в много детайли и подробности,защото мисля да направя доста ревюта!
Отново успяха да ме изненадат с подаръци и мостри :) Определено знаят как да заинтригуват!
P:S Ще изписвам наименованията на продуктите с холандските им имена!Имаше голямо намаление на повечето продукти!Ще изписвам цената,на която съм ги закупила аз!

Първите продукти на които се спрях са шампоан от серията Ecolabel и душ-гел от Bio серията.
1.Ecolabel Glansshampoo
При закупуване на един такъп шампоан,се засажда едно дръвче!Това е шампоан,който има за цел да направи косата бляскава и здрава.Подходящ е за всички типове коса.Без парабени и силикони!Сертифициран продукт!Ползвала съм го вече два пъти!Ефект имаше веднага!Повече подробности,ще отделя в едно ревю!
Цена:1,50 евро за 300 ml продукт
2.Douchecreme Karite Bio
 От Био серията може би това е единственият продукт,който исках да си поръчам.Не съм особено впечатление от разнообразието там!
Първото нещо,което ми направи впечатление е това,че 99% от състава е натурален,0% съдържание на парабени и оцветители!Продукта притежава Ecocert сертификат.Аромата и консистенцията са страхотни!!Нямам търпение да го пробвам,за да добия по пълна представа за продукта!
Цена:1,95евро за 200 ml продукт
 3.Voedende shampoo met havermelk
Това е шампоан за грижа на суха коса с овесено мляко!Има за цел да възвърне блясъка и здравината на увредената коса!
 Формулата е биоразградима!Няма парабени!
Цена:1,75 евро за 200 ml продукт
4.Bodyshampoo munt
Този продукт,купих за моя приятел.Мирише страхотно на мента!Може да се използва и за коса и за тяло!
Цена: 1,50евро за 200 ml продукт
 5.Luchtige fond de teint "Trendy Make up"-Clair
Спрях се на този фдт от серията Trendy Make up!!Цветът,който аз си избрах е clair,но ми е една идея по-тъмен.Но все пак е лято и се очаква да почернея малко и ще ми пасне идеално!И сега го пробвах 2-3 пъти при хубаво преливане,нямам особена разлика.Подходящ е за чувствителна кожа!Няма парабени и е дерматологично тестван!Има хидратираща консистенция,леко въздушна!
Цена:5,95 евро за 30 ml продукт
6.Lipstick "Trendy Make up" -Rose Sorbet
Това червило е отново от серията Trendy Make up!Цветът е много приятен,текстурата също!Има овлажняващ ефект!Без парабени!Дерматологично тествам продукт!В процес на ''дегустация'' съм :)
Цена: 4,25евро за 3,5gr продукт
7.Lipgloss "Trendy Make up''-Praline
 Когато видях продукта на живо си казах:Ужасен цвят!Поне в опаковката така изглеждаше!Съвсем друг си мислих,че ще бъде!Но нанесен на устните е много приятен,с хубав блясък!Харесва ми,че не лепне!Без парабени!
Цена:3,95 евро за 4,5 ml продукт
8.Oogpotlood "Trendy Make up"-Noir
9.Volume mascara
10.Lippenbalsem Framboos
Тeзи продукти са за подарък!Ще ги подаря на моята братовчедка,затова няма да ги описвам!
11.Blush Soleil Cuivre
 Ах,как се влюбих в този руж!От лятната колекция е този продукт!Страхотен блясък!Прави кожата все едно имам загар от плажа!Има финни бляскави частици!Страшно много ми харесва!Подробности определено ще има в едно ревю! :)
Цена:4,95евро за 2g продукт
12.Nagellak "Trendy Make up" -Menthe
Страшно много ми харесва този цвят!Все още не съм го пробвала и нямам отзиви!Много свеж и летен!Добра находка :)
Цена;1,25евро за 3ml продукт
13.Sebo Specific  STOP camouflagestick
Това е стик коректор,с доста по-тъмен цвят от моя,но предлагат само този цвят!Всъщност това е продукт,който трябва да прикрие несъвършенствата,докато ги лекува.Има ментово-чаен аромат и растителен екстракт от glidkruidwortel.В случия този продукт ще го използвам,докато си стоя вкъщи,лекувайки някоя друга пъпчица :) Интересен продукт и нямам търпение да добия повече впечатления :)
Цена:3,95 евро за 1,4g продукт
14.Pure Diepreiningend masker
Взех си тези два броя мостри на маска за почистване на черни точки и замърсявания по лицето.Резултат до 3 минути!Ще видим!
Цена: 1евро за 2 броя

 Така,да си дойдем на подаръците!Изненадоха ме с тази красива чанта,която ще ми свърши страхотна работа при пренасянето ни след 3 седмици :) Доста практична и в една от любимите ми цветови комбинации!
Следващите подаръци са отново мостри на фдт-2 броя,парфюм и продукт от серията Sebo Vegetal.Много съм доволна от всички продукти,както и подаръците с които ме изненадоха!
Дано да Ви е била полезна тази публикация!Скоро ще има отзиви за първите продукти,от които съм впечатлена!
Нали не сте забравили,че утре ще пусна и първия Giveaway!Така,че стойте на линия и следете всички новости :)
Хубава неделна вечер :)
Поздрави Таня :)

7 коментара:

  1. Твоята чанта е по-готинаааа хахахха Чакам ревюта на декоративните продукти, за да си взема някои хахахха честити придобивки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахаха Да,много е хубава!Голяма и компактна!Определено ще направя ревюта на доста от продуктите! :) И определено смятам да наваксам някой :)

      Изтриване
  2. Страхотни неща си избрала :)) ще чакаме ревюта

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти!Да определено ще има доста ревюта,защото има какво да кажа и покажа :)

      Изтриване
  3. Здравей! Страхотни неща си си взела!Много ми харесаха. Искам да питам от къде си ги поръчала и колко струва доставката до България? Благодаря много и отново честити придобивки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте!Продуктите са поръчани от http://www.yves-rocher.nl.Купувала съм ги с безплатни доставки(или иначе казано с поръчка над определено сума,а иначе доставката за Холандия е 4евро)..Често казано нямам представа дали от този сайт може да се поръча до България!Просто не ми се е налагало да проверявам..Ако искате влезте и проверете относно доставките :)Благодаря за коментара :)

      Изтриване
    2. Благодаря!Ще погледна дали доставят до България.

      Изтриване