неделя, 20 юли 2014 г.

Beauty Haul ''Farmaline''-Bioderma,Avene,Nuxe

Здравейте красавици,

Преди няколко дни Ви споделих,че когато съм ядосана не е добре да използвам картата си :)
От много време исках да си купя едни определени продукти,но все изчаквах.Търсейки он-лайн магазин попаднах на Farmaline.Имаше доста промоции и освен това като разгледах марките,които предлагат веднага започнах обстойния преглед.
Farmaline е аптека,дрогерия.Обработката и доставката на продуктите,които си поръчах се осъществи за 2 дни.Всъщност аз на 3-тия ден си взех кашончето,защото не си бях вкъщи и изпуснах определения час за доставка.Като говорим за доставката тя е безплатна за поръчки над 40 евро.(за Холандия).Всъщност самата им политика за обслужване и доставка страшно много ми допада.Първо,защото ти дават право на 2 опита да получиш поръчката си и чак на третия я предоставят на съсед или в техен офис(имам предвид куриерската фирма DPD).Преди да я доставят обявяват определен 1 час през деня,в който куриера ще мине да я остави.Има опция Вие да посочите час,в който на Вас Ви е удобно!За жалост от недоглеждане пропуснах първия път тази опция,но им писах имейл и помолих за определен час или да я оставят при милите ми съседи :)
Има доставка и до България.Всъщност подробности може да погледнете тук.
И само да вметна,че всичко беше много добре опаковано с много топченца и отделни опаковки на продуктите!

Първите продукти,които добавих в кошницата са от Bioderma :)
1.Bioderma Sensibio H20 Micelle Solution (sensitive skin)-250ml
Чела съм толкова ревюта и хвалби,че просто някак си нямаше как да я пропусна.Не съм я ползвала все още и не смятам да я отварям скоро или поне в идните 2 седмици,защото в момента имам доста отворени подобни продукти,а пък и ми предстои доста път и обикаляне и не мисля,че е добра идея да я отворя :)
Цена:11,95 евро
2.Bioderma Atoderm Creme Lavante(nutri-protective cleansing cream)-200ml
Така историята на моята кожа е поне 3 страници описание.Мога да я групирам в няколко стадия или периода.Кожата ми е суха през октомври,ноември,декември и януари,февруари!Нормална е през март,април,май,юни и септември!Омазнява се през юли и август.Този измиващ крем е подходящ за суха,до много суха и чувствителна кожа.Подраних с тази покупка,но пък мисля,че може би ще я използвам не само през есенно-зимните месеци :)
Цена:9,60 евро
3.Nuxe Melting Cleaning gel with rose petals-125ml
 Отново не отворен и не използван продукт..Четох много хубави отзиви от бг блогърки и от чужди.Продукта е подходящ за нормална до комбинирана,чувствителна кожа.
Цена:11,60 евро
4.Nuxe Travel Kit-5 mini products
 Доста от бг блогърките се сдобиха с този комплект отдавна,но причината поради,която аз си го взех е,че скоро ми предстои голямо пътуване и тези продукти ще са ми от необходимост.Комплекта включва:
-micellar cleansing water 35 ml
-Nuxellence Jeunesse 15ml
-Multi-purpose dry oil 10ml
 -24h smothing and moisturizing cream 15ml
-Fondant shower gel 30ml
 5.Avene Thermaal Water spray 300ml +Avene Thermaal Spring Water spray 50ml
До сега не бях ползвала такъв вид продукт и всъщност това е покупка от любопитство.Оказа се,че върви и с подарък.Пробвах продукта вече няколко пъти.Усещам успокояващо и охлаждащо действие,но все още нямам особени наблюдения.
Цена:10,17евро

 Определено съм много доволна като цяло от тази поръчка и този он-лайн магазин.Тепърва предстоят проби,тестове и ревюта.
Ще ми е интересно да разбера как вървят цените в България на тези продукти.Честно да Ви кажа не съм се заглеждала,но мисля,че някой може и да бъдат по-скъпи от тук,освен ако не са в промоция или в комплекти :)
Тези дни започвам да пускам и ревюта на продуктите на Yves Rocher!Вече имам доста впечатления,а пък и много от Вас ме питат за тях :)
Обмислям няколко идеи като публикации,но да видим как ще ги доизмисля!
Ако все още не сте се включили в Giveaway ще се радвам да го направите ето тук 
Хубава неделя от мен :)
Поздрави Таня :)

5 коментара:

  1. Уау, шокирана съм! Цените в Холандия явно са двойни. В нашата тулузианска централна аптека почти всичко е на половин цена (затова и избягвам да влизам там).
    Чак сега виждам, че с теб сме адашки. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ааааа.....Би ли дала пример за цените,че ми стана много любопитно :)

      Изтриване
    2. Термалната вода е 5 евро, комплектчето на Nuxe е 7-8. За другите неща не знам, защото не съм проверявала.

      Изтриване
  2. Мицеларната вода е страшно добра, но при мен изсуши кожата около очите и по бузите страшно много при продължителна употреба. Затова я смених :)
    А от термалната вода - само това е, охлаждане. В жегите е супер да си имаш вода по налягане да се разхлаждаш :)
    Честити придобивки :) И не се ядосвай много много :) Следващият път пазарувай с усмивка <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахах Благодаря ти :) Забелязала съм,че когато съм ядосана съм доволна повече от придобивките си ахахахахах

      Изтриване