сряда, 28 май 2014 г.

"Freeman Peel-off mask" Favorite product of the week+Review

Здравейте девойки,

Тук направи ни удави от дъжд.Ужасно време!Мрачно,дъждовно и депресивно!''Дебна'' светлината все едно...да не ви казвам какъв смях е..Ако някой ме наблюдава ще се спука от смях!Единственият шанс за снимка е-снимка на прозореца!Ужас,ама това е положението!..
Със седмица закъснение днес съм решила да Ви покажа любимият ми продукт за миналата седмица(месец Май 2014,седмица 21) и това е Freeman Facial revealing peel-off mask(pomegranate).
 Това е продукт,който закупих преди около месец.(тук).От тогава го използвам всяка седмица по два пъти и мисля,че натрупах достатъчно впечатления,за да Ви ги споделя!
Опаковката е тип ''крем за ръце''-тубичка със стабилна капачка.Харесва ми,че се акцентира на името на маската,както и част от антиоксидантите(плодове) участващи в нея.
Маската има за цел да почисти внимателно лицето и да ''пречисти'' порите.Подходяща е за всеки тип кожа.В състава и участват 8 антиоксиданта,част от които представени чрез:acai,goji,mango,cranberry,blueberry и други.Маската може да се използва 2 пъти седмично или колкото е необходимо(зависи от кожата Ви).
Консистенцията на маската е средно гъста и лепкава. Прозрачна е на цвят и има уникален аромат на нар и всякакви екзотични плодове!
И така ..как аз прилагам маската и какво действие има тя(при моя тип кожа):
-Използвам маската 2 пъти седмично(е,това вече го казах май хаха)
-Обикновено гледам дните между ползваният да са поне 3
-Преди да използвам маската ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прибирам прилежно косата си,защото текстурата е много лепкава и първият път се омазах подобаващо аххаха
-Нанасям тънък слой на лицето,като избягвам зоната на очите.
-Маската засъхва за около 10-13 минутки(по мой наблюдения),но ако нанесете по-дебел слой..ще си почакате доста.На тубичката пише 5-10,но не съм много съгласна :)
-След като изсъхне внимателно започвам от единия край да отлепвам маската.Ако има останало от нея,премахвам с топла вода.

Кожата ми не се зачервява.Маската я прави гладка и мека с много приятен аромат.Усещам кожата си по-чиста,но не опъната!Забелязвам и намаляване на черните точки,което още повече ме радва!Винаги след употреба на маската използвам хидратиращ крем!
Като цяло мога да обобщя,че маската ми харесва страшно много!Не дразни кожата ми,не я зачервява и също така не стои опъната!Усещам подобрения в цялостният вид на кожата!
Грамажа е 150 ml,годна е 36 месеца след отваряне и цената и мисля,че беше около 3 евро.
Е,това е от мен за днес!Утре очаквайте любимеца ми за тази седмица.Тези дни смятам да пусна и нови придобивки и една много сладкаааааа рецепта!
Благодаря,че ме следите!Ако някой е ползвал тази маска с радост бих прочела и неговото мнение!
Поздрави Таня :)

6 коментара:

  1. Много искам да пробвам някоя маска на марката,скоро видях,че в един магазин,в който ходя има доста техни видове,определено ще разгледам и ще имам предвид ревюто ти. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще се радвам да споделиш и твоите впечатления!Аз смятам да си закупя и черната пилинг маска на Freeman :)

      Изтриване
  2. Обожавам пилинг маски, а марката напоследък доста често я чувам от различни места.Мисля, че е време и аз да я потърся най-накрая, особено пък и след ревюто ти :))

    ОтговорИзтриване
  3. Отдавна съм хвърлила око на тези маски ,особено на тази черната . Но се намират много трудно и все още не съм се сдобила с никоя :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз тука ги мернах съвсем случайно!Определено чернатата е в списъка ми за следващи покупки :)

      Изтриване