петък, 9 май 2014 г.

На гости ми е....

 Здравейте момичета,
Днес отново слагам началото на една нова рубрика в моят блог.Повлияна от хубавата идея на Зори,реших да започна рубриката На гости ми е..или иначе казано всеки месец ще каня даден блог(по-скоро момичето,което стои зад него) да отговори на няколко мои въпроси,а съответния блог ще се води Блог на месеца :) Надявам се идеята да Ви хареса :) Всъщност може би вече сте чели публикациите на Зори.Нямаше как да не върна жеста и да не я поканя като мой първи гост.Мога да кажа,че Зори е момичето с,което много бързо се сприятелихме.Изключително позитивна,усмихната и отзивчива.Някак си се ''надушихме'' ние двете :) Много се радвам,че чрез този блог намерих и много други момичета,с които мога да си пиша и да обменям опит.Ноо да не Ви отегчавам с излишни приказки...
ПРЕДСТАВЯМ ВИ ЗОРИ 


1.Кой стои зад Iris Shades beauty blog? 
Зад Iris Shades beaut blog седи едно 26 годишно момиче с много идеи и мечти, което е открило своето кътче, в което може да ги сподели и реализира.

2.Кога и защо реши да направиш блога? 
Блога реших да създам миналата година, когато започнах нова работа. Имах много свободно време и започнах да чета български блогове. Така започна всичко, написах първата си публикация, която беше много импулсивна , и която в последствие изтрих. След това спрях да пиша. В началото на годината започнах отново да чета блогове, като четях и чуждестранни и това ме вдъхнови отново да започна да публикувам, като вече имах по ясна визия относно съдържанието на блога и какво искам да постигна с него. Много ми се искаше да имам свое собствено място, в което да пиша за неща, които самата аз бих искала да прочета.

3.Опиши се с 5 думи.. 
Мечтател, оптимист, инат, креативна и позитивна

4.Кои неща(качества) харесваш в себе си и кои не?
 Е тук вече ме затрудни В себе си харесвам ината, но понякога много го ненавиждам… Харесвам и това, че имам слонско търпение и на лошите неща отвръщам с усмивка. Не харесвам това, че съм малко разпиляна във всеки смисъл на думата, не харесвам и това, че ме мързи понякога повече отколкото трябва

5.Какво/Кои качества не харесваш у хората? 
Лицемерието, подлостта и лъжата…неща, които никой не обича. Не ми харесва и когато някои претендира да бъде нещо, а простотията лъха от него на талази …

6.Има ли нещо,което веднага може да те разтрои? 
Предполагам доста неща могат да ме разстроят, няма нещо конкретно.

7.Какво не знаят хората за теб? 
 Ами хората, които не ме познават не знаят много неща за мен…мога да споделя едно-две неща публично Имам проблем с килограмите и отчаяно се опитвам да напълнея, понеже поднорменото тегло не се отразява добре на здравето ми. Друго, което се сещам е това, че съм много чувствителна на тема България.

8.Имаш ли хоби,което те представя в различна светлина? 
Хобито ми е воденето на блога и шиенето на дрехи. По професия съм геолог и според мен тези две неща нямат нищо общо с науката, която изучавам. Но аз обичам разнообразието и различните неща, не мога да бъда затворена в калъп и да бъда праволинейна….утре може да започна да се занимавам и с цветарство, знам ли….

9.Ако имаш възможност къде би живяла? 
Ако имам възможност бих обиколила целия свят, но бих живяла тук…ако имах възможност бих направила така, че всеки който попиташ да ти отговори същото.

10.Море/балкан,чай/кафе,лято/зима...сигурно се чудиш какво става..хаха 
Чудя се хаха…..море и балкан - най-добре; чай и кафе по цял ден - сутрин кафето, през останалото време чаят; лято за мен е по-добре, не обичам студа.

11.Опиши България с 3 думи.. 
Родина, рай, борба

12.Защо избра мен и моят блог за първи гост при теб? 
Избрах прекрасния ти блог, защото още след първите няколко преглеждания го усетих много близък до мен.. Твоят блог има качествено съдържание, хубави снимки, сладък дизайн… харесва ми за това го и избрах. А и публикациите ти са ми много полезни и интересни за четене.

13.Какво би казала на твоите последователи? 
Мога само да им благодаря за това, че ме подкрепят и следват, за това, че четат и коментират нещата ми и имат отношение към блога ми. Това ме прави изключително щастлива и ме мотивира да продължавам да пиша и да не се отказвам.

 14.Коя е най - голямата ти мечта?
 О, тя не е само една Но най-голямата може би е нещата, които правя да видят бял свят…усещам, че още е много рано това да стане, но ще се боря за това да стане, дори и след известно време.

 Благодаря ти за поканата, за мен беше голямо удоволствие да бъда гост на блога ти и да отговоря на интересните ти въпроси. Благодаря и за това, че успя да ме накараш даже и аз самата да се замисля за някои неща от живота ми за които не съм се сещала. Пожелавам ти много успехи и верни читатели.

Тези думи много ме зарадваха мила Зори :)
Много благодаря за хубавите отговори.Благодаря,че беше толкова откровена и истинска :) Благодаря,че сподели с мен неща,които с друг не си :)Беше ми изключително приятно да напиша тази публикация посветена на теб и твоят блог :)
Пожелавам ти същите неща,които ти пожела на мен!
Целувки :*

 А на Вас пожелавам хубава и спокойна вечер :) Вече имам идея за следващият ми гост..Така,че следете блога ми,за да не сте Вие :)
Поздрави Таня :)

9 коментара:

  1. Много харесвам блога и! Супер готино интервю!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да,голяма ми е сладурка!Благодаря за коментара ти,когато й бях аз на гости :)

      Изтриване
  2. Супер :)) Много харесвам блоговете и на двете ви :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно интервю! И двата блога са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  4. Много ви благодаря на всички за милите думи :*

    ОтговорИзтриване