четвъртък, 10 април 2014 г.

Day for blog links swap!


Здравейте момичета,

 Днес публикация е малко по-различна,но смятам и доста интересна!
Както може би сте забелязали ние със Зори,явно се преоткрихме една друга и намерихме много теми за,които да си бъдем полезни!Тя е от момичетата,които напълно разбират моето усещане за блога и знаят смисъла му без излишни думи.Като нови блогърки решихме да се подкрепим една друга.Сигурни сме,че има и много други момичета,които имат нужда от подкрепа,затова и решихме(тя е инициатора) да направим такова събитие,в което да си помогнем взаимно една на друга,да научим за нови блогове и нови приятелства :)
Прекрасната идея на Зори за такъв вид събитие веднага ме грабна и затова реших да я подкрепя и конкретно да и стана помощник в това начинание!
Или накратко казано:
Събитието е създадено, за да даде възможност на всички блогове да получат нови читатели, да бъдат популяризирани и да се обмени опит между авторите им. Идеята е всеки блогър да публикува линк към блога си и да го опише с една дума. Всеки, който кликне върху даден блог може да натисне бутона LIKE, като по този начин показва подкрепата си към дадения блог. Няма ограничения за формата на блоговете, както и националността на блогърите – събитието е отворено за всички.

The event is created to allow all blogs to get new readers, to be promoted and exchange experience between their authors. The idea is that - every blogger publish a link to his own blog and to describe it in one word. Anyone who clicks on a blog can press button LIKE, thus showing their support for this blog. There are no restrictions on the form of blogs, as well as the nationality of the bloggers - the event is open to all.



Ето и линк към събитието:
Day for blog links swap


Надяваме се да Вие интересно и забавно :) Ще се радваме изключително много,ако споделите събитието.Благодарим Ви за подкрепата!
Целувки и хубав ден от нас :)


Поздрави Таня и Зори :)

2 коментара:

  1. Чудесна инициатива момичета :)
    Само,че не ми дава да публикувам от името на страницата :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да,и Мери сподели,че не може!Предполагам,защото е страница!Ако имааш желание се включи чрез личния си профил :)

      Изтриване