неделя, 9 март 2014 г.

Един слънчев ден в Хага+покупки от Primark #2

Здравейте красиви момичета,

Днес в Хага беше 21 градуса!!!!Страхотно слънчево време без вятър,много приятно за разходка!Сутринта с моя приятел решихме да отидем до Zoetemeer на разходка.
Главната ни идея да отидем беше магазин Primark.
Тъй като днес е неделя магазинът отваряше в 12ч.Изчакахме до 12,през това време пихме кафенце и се радвахме на времето!
Zoetermeer(Зутермеер) е малко градче,югоизточно от Хага.Разстоянието е около 16км.Има много удобен транспорт,но днес отидохме с колата.
Самият търговски център се казва  Stadshart Zoetermeer (виж тук).Освен магазин Primark има и
H&M,GUESS,ESPRIT,America Today и др.
Страшно много ми хареса самият търговски център,както и разположението на магазините.Търговският център не е изцяло закрит,което още повече ми хареса!Днес имаше страшно много хора,но е нормално про положение,че март месец 21 градуса си е рекорд!
Магазин Primark страшно много ми хареса!!Въпреки,че сега навлиза пролетната колекция имаше страхотни намаление!Беше такава лудница!Имаше намаление до 90%!Имаше тениски и блузки по 1 и 2 евро!
Имаше наистина страхотни дрехи,не бяха въобще скъпи,но на този етап още ми е рано за пролетни дрехи,макар и времето да издаваше друго!

Аз си харесах две тениски ATMOSPHERE.
Веднага ме грабнаха!Едната с надписа си,другата с цвета си!Материята е много приятна,много финна!И докато се оглеждах за етикети и размери,,видях невероятната цена от 3 евро!И вече бяха в кошницата с покупки!хаха


T-shirt  Beauty School Dropout
T-shirt LONDON






Освен това бях чела в един холандски блог за тези четки!Имаше доста положително мнение блогърката за тях.Пишеше,че цената дори е прекалено малко за качеството!Затова реших и аз да си купя от тях да ги пробвам!
Серията се казва P:S Love this!Двустранни са!Едната е за фдт и коректор,а другата за сенки и коректор,но мисля че ще ми свърши работа и за сенки.
Ако искате подробно ревю на тях,ще ви направя в идните дни!


 Много са мекички и ми харесаха като дизайн,но дали ще
имам същото мнение за качеството след известно време ще дам оценката си!Едната двойка четки е с цена 2 евро,а другата 1,50евро.











 И накрая,но не на последно място този балсам на устни с мирис на ягоди!Само като видях мострата в магазина и не беше нужно да проверявам другите аромати,вече се бях влюбила в този!
Момичета казвам Ви страхотен аромат!Идва ми да го изям хахах
Кутийката е мн стабилна,метална и със страхотен дизайн.
Цената му е 1,50 евро.
Ако имате желание може да направя ревю за него!Вече го пробвах и мисля,че ще е ми е в любими продукти за месеца!


И след обиколките по магазините като се върнахме в Хага решихме,че ще излезнем на разходка до парка,който е близо до вкъщи!Преоблякохме се,сложихме спортните екипи,взехме водичка и стар хляб(за да нахраним патките хахах) и хоп вече бяхме тръгнали...
Просто е толкова красиво и зелено и чисто!И прехласнати в зеленината не можах да направя нито една снимка!Но нищо...другият път..
Е,това беше от мен за тази публикация!
Дано да Ви е било интересно!Хубава вечер!
Поздрави Таня :)




9 коментара:

  1. И ние днес се разхождахме. В Германия (на 4 часа от Хага) също беше прекрасно времето - на слънце до 30 градуса, така напичаше :) Но тук в неделя работят само разни капанчета и ресторанчета :)
    Страхотни покупки. С радост да си ги ползваш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер!В кой град си в Германия?По принцип тук също в неделя много малко магазини работят,но този център работи и в неделя,а другите които са в Хага работят всяка последна неделя от всеки месец!Благодаря! :)

      Изтриване
    2. Живеем в малко селце, близо до Триер. На границата сме с Франция, Белгия и Люксембург :))) На моят приятел брат му живее в Хага :))
      Ще ми се и ние да си имаме един такъв център, но уви :)

      Изтриване
    3. Сериозно ли?В Триер живеят леля ми и калеко ми!Да,определено сте близичко до тук!Е,ще имате повод да посетите Хага :)

      Изтриване
    4. Светът е малък :))) Много ми се иска да посетим някой ден Хага и със сигурност ще стане :))

      Изтриване
  2. Супер покупки! Много обичам подобни публикации :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Ще се постарая да правя повече такива публикациия :)

      Изтриване