петък, 7 март 2014 г.

Нови придобивки MUA #1

Първа поръчка от MUA

Здравейте красиви момичета,
Вчера (06.03) пристигна първата ми поръчка от MUA.Честно да си призная бях скептично настроена,но след като отворих пакета и видях продуктите цялото съмнение изчезна.
Като разглеждах сайта им (тук) си харесах доста неща,а и имаше намаление на голяма част от тях,но реших че като за първа поръчка ще си купя само няколко продукта един вид за проба и ако остана доволна ще продължа да си поръчвам от там.
Как се вижда на снимката се спрях на две червила,един гланц,палитра сенки,магнитен лак за нокти,руж и инструмент за самият лак.
Добро впечатление ми направи,че всичко беше много добре опаковано,нямаше нищо счупено нито някой от продуктите не беше смачкам счупен или нещо от този сорт.Поръчката си пуснах на 28 февруари и дойде на 6 март.Доставката беше сравнително бързо,защото в сайта им пишеше 5 работни дни(дойде ден по рано)
Опаковките на продуктите са семпли с логото на фирмата.На мен именно такива ми харесват семпли и изчистени.

 
Ще разкажа с няколко думи за всички продукти,а в отделни ревюта смятам да направя по-обширна характеристика.
 Първият продукт на който ще се спра е палитрата сенки Smokin Palette (eye pencil included)
Палитрата включва 10 цвята сенки,смес от матови и блестящи сенки.Както повече от Вас знаят е копие на UD smokey eye.В самата палитра е включен и черен молив за очи.Има изключително интензивен черен цвят,но единственото ,което може би не ми хареса е че няма капачка и този молив явно няма да излиза от палитрата хаха.
Цена на палитрата:7,31Е за 17 g продукт
За палитрата ще има допълнително ревю затова ще спра с писаното до тук за нея.

Вторият продукт е руж в цвят Cupcake.
Симпатично сладко мини ружче със стабилна опаковка,с пластмасово капаче,което се затваря с мини копче(поне така го определям)
Цветът е доста свеж,като за пролетта сега е чудесен.За него ще направя отделно ревю
Цената е ружа е 1.22E за 2,4 g продукт.(продукта беше намален)

Харесах си и две червила в цвят 2 и 15(Juicy).Страшно много ми харесват!!!.Нанасят се много лесно.Силно пигментирани са и вече едното го пробвах и издържа 4 ч без да мръдне,което е супер!Опаковките са черни като на дъното има нещо като малко бурканче с цвят от самото червило.
Цената е 1,22E за 3,8g продукт(отново бяха намалени)

Следващата поръчка е един гланц за устни Fashionista Fuschia  с цвят номер 2.Отново силни пигментирам с бляскави частици.Не е лепкав и много лесно се разнася с четката.Цветът е нещо между вишнев и червен.Страшно много ми харесва.Уплътнява устните ми много добре и ми харесва ефекта.
Цената на продукта е 1,52E за 5 мл
  
Последното,което реших да си взема е един Магнитен лак за нокти  от серия Fashionista.Цветът,който си избрах е Mollie.Разполагат с общо 5 цвята.Аз се спрях на този.Взех си също и инструмент с който да може да си правя вълните.Поръчах си един,а дойдоха 3 в комплект,което ме зарадва.Също много добра покупка.
Цена на лака и инструмента 3,66E(10 ml e количеството на лака).

Доставката до Хага е 6,03Е.
С две думи мога да кажа,че съм супер доволна от всички продукти,от бързата доставка и цените на самите продукти.
Ще направя ревю на тях в следващите публикации.
Това ми е първата публикация с нови продукти и може би не е перфектна,но се надявам да Ви хареса.Тук време е много мрачно и по добри снимки не можах да направя за жалост.
Като правя ревюта на продуктите се надявам времето да е хубаво за да добиете по-голяма представа от продуктите.
Ще се радвам,ако някой от Вас има същите продуктите и обменим опит и впечатления.
Е,това е от мен за днес!Дано да съм била полезна!Ако имате въпроси към мен с радост ще отговоря!

Поздрави Таня :)






7 коментара:

  1. Продуктите на MUA са доста добри особено за цената си :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да,определено си заслужават!И цената и качествето са добри :)

      Изтриване
  2. Незнам защо,останах с мисълта,че ще пишеш за натурални продукти??!! Не че не изчитам всичко,но така ми се стори от коментара ти в блога ми :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Правилно си разбрала,но имам написани сигурно 10 публикации за натурални продукти и маски и съвети,но нямам никакво време да ги пусна.Освен такива публикации ще пускам и други с нещата,които ползвам макар и да не са на 100% био.Тези дни съм много натоварена в работата и времето не ми стига,а и само 5 дни са минали от началото на блога.Има време за всичко :)

      Изтриване
  3. Не ми разбра мисълта,мислех,че като цяло ползваш само натурална/еко био козметика :) И че продуктите,които показваш ще са такива :) Явно аз не съм разбрала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За определени продукти ползвам био козметика(шампоани и кремове за лице,защото са ми предписани от лекар).Идеята на блога е да показвам освен тези продукти,които ползвам като еко/био,но и други които ми харесват и които ползвам.Освен тези продукти ще показвам и маски,съвети и интересни и любопитни неща..Важно е,че накрая се разбрахме хихихи :)

      Изтриване