четвъртък, 8 януари 2015 г.

The recipe for deliciously soft skin!


Здравейте момичета,

       Днес отново е ден за ревю.Този път ревюто е за продукт, който ухае страхотно и се справя отлично с поставените цели..Честно казано в началото изпитах съмнение, но с постепенното му използване се убедих ,че продуктът е страхотен.Именно поради тази причина тази публикация е публикувам чак сега. Исках да се убедя в ефекта му, за да мога да дам една наистина обективна оценка.!!!
                              Представям Ви Apricot fruity scrub for deliciously soft skin!!!


1.Опаковка, количество и цена:

Опаковката е стандартна тубичка, с прозрачна пластмасова капачка.Затварянето е стабилно и няма опастност от разливане.Количеството на продуктът е 50 мл, но е страшно икономичен.Цена:3,50 евро.

2.Аромат:

Още от самото име може да добиете представа какъв е ароматът на този продукт.
Толкова прекрасно мирише,че понякога просто ми се иска да го хапна ахха. Поставяйки го на лицето се пренасям на някое топло място.Ароматът е наситен, но не натрапчив.Не мирише на химически продукт,а по скоро на току-що разтворена кайсия. Много свежо и приятно :)

3.Консистенция, цвят и състав:

          Консистенцията му е средно гъста.Лесно се разнася върху лицето. Има така наречения ''прасковен'' цвят.Освен това се забелязват и седефени частици, които много приятно блестят. 
В състава му се крият кайсиени ядки на прах,органична вода от лайка,ботанически глицерин, масло от портокал,вода от цветето ''nobilis'' ,пантенол и лимонен.Няма парабени и животински съставки.
Дерматологично тестван продукт е и може да се използва 1-2 пъти седмично.Икономичен и то много!Използвам го вече 5 месеца,а се вижда още колко количество остава :)
Не зачервява кожата, не лепне, не щипе!!!



 4.Ефект върху моята кожа:
  
          Аз използвам продукта 2 пъти седмично.На суха кожа нанасям количество, колкото ''бобено'' зърно.Наблягам на зоната около брадичката, носа и челото.Процедурата продължава около 5 минути.Изплаквам с хладка вода.
Кожата на допир е изключително мека, без следи от зачервявания.Не оставям водата на лицето да попие от само себе си,а използвам хавлия.След това нанасям крем за лице.Интересното е ,че дори и след кремчето лицето ми мирише на кайсия.Според моя приятел ставам многоооо вкусна хахаха
Всички обещания са напълно спазени.!Бих си го купила отново!И като заключение може да добавя,че сега в последно време го ''пестя'' повече, защото определено не искам да влиза в категория ''Изразходени продукти'' хахахах
Е,това беше от мен и поредното ревю за тази седмица!Дано да съм била полезна :)До скоро :)

Поздрави,Таня :)
 

4 коментара:

  1. Усещам, че и ти май си голям фен на Yves Rocher. Една приятелка го има този скраб, но на мен ми докара ужасно зачервяване и изсушаване. Иначе наистина мирише чудничко!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено съм голям фен на марката.Всичко продукти ,които използвам в момента не са ме разочаровали :) Определено ми иде да си хапна ахахах

      Изтриване
  2. Леле..изглежда страхотно .. Обожавам такива едри ексфолианти..Записвам си го в уишлиста :)

    ОтговорИзтриване