събота, 31 януари 2015 г.

Natural eyeshadow base "Alverde"

Здравейте милички,

          Днес съм Ви подготвила ревю на един продукт ,който имам от доста време и използвам всекидневно.Това е базата за очи на Alverde.Сдобих се с него преди повече от половин година и първите ми впечатления бяха 50/50 и затова изчаках достатъчно време,за да дам своята обективна оценка.
          Истината е,че когато си я взех първите ми опити с нея бяха неуспешни.В началото не можех да преценя количеството,а следователно и времето за попиване и равномерното й нанасяне.И поради тези причини сенките ми се събираха ,образуваше се едно леко омазняване и въобще не ми хареса.Спрях да я използвам може би 2 месеца..И един ден както си подреждах тоалетката реших,че да й дам втори шанс.И добре, че й дадох!!!!
От тогава я използвам всеки ден и съм страшно доволна!Затова реших и да Ви разкажа за нея :)
 
 1.Опаковка,количество и цена:

         Опаковката е много симпатична.Представлява малка тубичка с много фин накрайник.Капачката е стабилна,''винтообразна''.Благодарение на това тази база е подходяща за дълги пътувания.Количеството на продукта е  15мл и цената и е около 6-7 лв


2.Консистенция,цвят,покривност и трайност:

              Има приятен цвят (определям го като Ivory-повечето марки фдт).който успешно изсветлява,изравнява и прикрива фините капиляри и несъвършенства.Консистенцията й не е нито течна, нито прекалено гъста.Лесно се разнася,но в първите няколко секунди оставя усещане за лепкавост, което всъщност след 1 минута изчезва.Тези капчици показани на снимката ми стигат за две използвания, което е прави страшно икономична :)
             Когато се гримирам сутрин за работа (към 7 сутринта) сенките и очната линия издържат успешно до 5-6ч следобед.Но разбира се това не го отдавам само на базата на Alverde,но и на факта ,че нямам мазни клепачи, което не е за пренебрегване :)
                               Клепачи+ база Alverde=неочаквано добра комбинация хахаха ;)


На снимките се вижда ясно къде има база и къде не :)
За сучовете използвах палитрата на Sleek "Oh So special"

3.Състав:


Aqua, Carthamus Tinctorius Oil*, Alcohol*, CI 77891, Silica, CI 77163, Myristyl Miristate, Lauroyl Lysine, Glycine Soja Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Xanthum Gum, Butyrospermum Parkii Butter*, Prunus Persica Fruit Extract*, Prunus Armeniaca Fruit Extract*, Hydrogenated Palm Glycerides, Brassica Campestris Sterols, CI 77492, Microcrystalline Cellulose, Dehydroxanthan Gum, Algin, CI 77491, CI 77499, Lecithin, Lysolecithin, Hydrogenated Lecithin, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Limonene**
* ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils


           Като заключение искам да добавя,че страшно много ми харесва базата за сенки на Alverde.Бих си е купила с удоволствие отново!
           Цената й е достъпна и е страшно икономична,което я прави страхотна покупка!

Поздрави,Таня :)





 
 
 


10 коментара:

  1. Звучи добре :)) Май ще взема да я пробвам

    ОтговорИзтриване
  2. Звучи страхотно.Не съм я пробвала,но мисля да поправя тази грешка хаха.. Аз в момента използвам тази на Катрис..но нещо май стана с нея .. Последно време стана хем твърда,хем ронлива и това много ме дразни.Искаше ми се да я изхабя до край,но май е време да се разделя с нея ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще чакам да я пробваш и ти да видим как ще се отрази и на теб : )За тази цена и икономичност определено си заслужава :)

      Изтриване
  3. Аз я имам от около няма и месец... Но не съм във възторг. Истина е, че навсякъде другаде кожата ми е суха, а клепачите ми се омазняват бързо :( Така при мен базата успява да задържи сенките до обяд. И аз я слагам към 7ч и до 13ч вече са се образували досадните линии. Изсветлява клепача, но в сравнение с UD е на 50%. Надявам се с времето да поизсъхне и си мисля, че тогава ще ме радва повече... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз в началото не бях във възторг (както съм споменала и в публикацията).По принцип мисля си,че в началото прекалявах май с количеството и много бавно попиваше и определено ми се събираше.Но мисля,че сега съм намерила точното количество и време на изчакване за нанасяне на сенките.Не съм ползвала на UD,но все пак това са два различни класа продукти и се очаква определено онази да е 50% по-добра :)

      Изтриване
  4. Имала съм тази база преди и не съм останала със същите впечатления като теб. Моите клепачи са мазни и базата по никакъв начин не увеличаваше трайността на грима върху очите ми. Не знам дали са променили формулата и, но на мен суоча с и без база ми се струва нереален. При мен не правеше сенките по-наситени по никакъв начин. Дума не може да става за такава разлика като на снимките.
    P.S. Надявам се не приемаш коментара ми като заяждане. Просто изразявам мнение.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте :)Не мога да го приема по такъв начин.Добре е ,че изразявате мнение,но все пак всеки човек е различен.Моите клепачи не са мазни и до сега тази база работи при мен по този начин.Снимките не ги обработвам с никаква програма,за да подозирате допълнителна намеса.Всичко е строго индивидуално и от човек до човек има огромна разлика!

      Изтриване
    2. Премахнах вторият коментар,защото вероятно без да искате сте го публикували два пъти :)

      Изтриване
  5. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване