вторник, 24 юни 2014 г.

Beauty Haul "Yves Rocher" #2

Здравейте красавици,

Ако следите Facebook,значи сте наясно с всички новости около мен!Днес Ви обещах една нова публикация и въпреки,че имаше леко забавяне ето я и нея!Преди 3 дни получих втората(или може би третата,знаете за обърквацията ,която направих) поръчка от Yves Roche Nederland!В тази поръчка са и първите подаръци за Вас!Но за Giveaway,който предстои ще си поговорим идните дни :)
Естествено отново изключително бързи и коректни :) Не съм снимала всички продукти,защото някой от тях се повтарят!Част от тях са вече подарени,други са за мен,а трети за Вас :)
Ще се радвам да ми споделите кои смятате,че ще бъдат вашите подаръци,също така и как намирате снимките хахах (аз пак за тях говоря,но...ми е важно).Има какво да се учи още,защото тези милиони функции ще ме побъркат хаахах


И така да пристъпим и към същината :)
Започвам с първите продукти,които веднага сложих в ''кошницата'' :)
1.Хидратиращ крем за ръце Arnica Bio:
Това е продукт,който вече имам!Взех си го отново,защото много ми хареса!Освен това ме грабна и това,че е 30 мл,много компактна малка опаковка,подходяща за път! Кремчето съдържа органичен екстракт от арника,масло от копра и рапица,глицерин и пчелен восък!Не съдържа парабени!
Срок на годност след отваряне 12 месеца,30 ml
2. Fruity scrub "Apricot"
Олее..този аромат...искам да го изям,а не да го слагам върху лицето си...Съдържа кайсиеви ядки на прах,органична вода от лайка,глицерин и портокалово етерично масло.Не съдържа парабени и е дерматологично тестван продукт!
Срок на годност 6 месеца след отваряне,50 ml
И може би тук е мястото да вметна...Всички тубички тип кремче...имат завидно количество въздух..,но явно в другите опаковки на други марки не се вижда хахаха
3.Foot scrub ''Lavender Bio"
Добре,признавам си!Продукт от любопитство!Но,нали съм Lavender beauty..как без лавандула...!Но...каква лавандула само...просто се хипнотизирам хахах Продукта съдържа отново смляни кайсиеви ядки,лавандулово етерично масло и лавандулова вода.Без парабени!И изречението,което много ми хареса.... No animal ingredients!
Срок на годност след отваряне 6 месеца, 50 ml
4.Lip balm with Shea butter" Repair"
Балсам за устни с прекрасен аромат!За сега само това мога да кажа!Много приятно се разнася,за действие все още не мога да говоря,но предполагам,че ще ми хареса :)
Срок на годност след отваряне 6 месеца, 4g
5.Двуфазов Тоник за почистване на чувствителни очи "Pur Bleuet"
Продуктите на,които може би най-много държа са за очите!Имам страшно чувствителни очи!Имам две опарации на едното око...и сега лятото може би трета..ама това е друга тема..Първо ме грабна името и описанието...поръчах го...Пробвах го!Харесва ми много!
Аромата е доста силен,усещам леко маслен филм..но нищо фатално...изветрява много бързо..но очите са свежи :)
Срок на годност след отваряне 12 месеца,125 ml
6.Dusch-Shampoo "Lagune"
Вече знаете,че получих безплатно към първата си поръчка от този душ-гел(30ml).Споделих Ви,че и страшно много ми харесва!И затова поръчах от него..няколко бройки ;)
Аромата ме отвежда в Таити :) Много съм доволна,че успях да си поръчам от него :)
Срок на годност след отваряне 6 месеца,150 ml
7.Shower gel "Lavandin de Provence"
Добре де...много лавандула..много нещо,но какво да се прави..обичам този аромат!
Отново доста силен аромат...явно Yves Roche..залагат на това...Обаче за сметка на това(ако за някой е минус) състава е много добър..като започнем с това,че 98% от състава е натурален!Съдържа Провансалско лавандулово етерично масло и органичен гел алое вера!И отново No animal ingredients :)Без парабени!
Срок на годност след отваряне 12 месеца,200ml

8.Мостри Foundation Second Skin Effect Pure light
Тези мострички за подарък към поръчката.Не съм ги пробвала,но скоро ще дам отзиви :)Всякa от тях е по 1ml,надявам се да ми пасне като цвят :)

Е,това е от мен!Явно се получи четиво за сън,но...Надявам се утре времето да е с мен..и да направя снимки на изхабените продукти :)
Надявам се да Ви е харесала тази публикация!Ще се радвам да ми споделите...какви смятате,че ще бъдат вашите подаръци!Как намирате снимките...и всичко което Ви вълнува!
Благодаря Ви,че днес видях числото 60!За мен това е 6000000000!
Целувки и спокойна вечер :)
Поздрави Таня :)

10 коментара:

  1. Oх, не знам, но аз благородно ти завиждам - обожавам марката, обаче все не ми остава време за нея и за покупки имам в wish листа прудукти сигурно от няколко месеца, които си стоят така неизпълнение заради липса на време за обикаляне или пък нямане на нужда от нещото, но скоро ще поправя това... :) Честити придобивки... отново !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти много!Иначе може да имаш късмет в гивчето,което смятам да пусна началото на месеца :)

      Изтриване
  2. Страхотни покупки!Забелязвам, че в другите държави Ив правят супер промоции и намаления, а тук не е така.Във Варна се продават само в Елитис и то не зареждат новите неща :((

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти!Определено се възползвах от някой намаления,защото скоро се прибирам в България..а ние не си падаме по намаленията хахх

      Изтриване
  3. Много интересни продукти! :-)
    Харесвам марката, но ползвам предимно продукти, които са ми донесени от чужбина, не ме радва посещение в бг. магазин. Чувствам се глупаво сама с три консултантки в магазина и винаги се притеснявам за това колко време продуктите стоят по стелажите без никой да ги докосне.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено си права!Аз именно поради тази причина си наваксвам тук!

      Изтриване
  4. Много яки продукти! Много харесвам марката!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Аз наскоро я открих и вече съм влюбена в нея!

      Изтриване
  5. Страхотни покупки! :)) Използвала съм само 2 продукта на марката, но много ми харесаха. Жалко, че в Русе трудно се намират..

    ОтговорИзтриване
  6. Аз изпробвах вече някой неща и първите ми впечатления са много добри!Наистина е жалко! :)

    ОтговорИзтриване