сряда, 11 юни 2014 г.

Beauty Haul May-June 2014

Здравейте милички,

През последните 3 седмици се сдобих с някой нови козметични придобивки.Не са много,но в момента честно казано нямам нужда от нищо.Част от тях поръчах онлайн(Boozyshop).Но за тази поръчка и какви перипетии имах в отделна публикация :)
Сега да пристъпим към същината на тази публикация :)
1.Две палитри и руж на Sleek
Спрях се на Bad girl и Oh so special!А за ружа заложиш на Life's a peach!Страхотни са!Опаковката,голямото огледало и апликаторите допринасят за цялостната визия на палитрите.
За тях смятам да направя отделно ревю,така че всички подробности като цветове,пигментация и т.н очаквайте скоро.Към поръчката имах подарък мостра на Embryolisse Lait Creme Concentre(или буквално преведено ''Концентриран млечен крем").Интересен продукт!С удоволствие ще го пробвам!
2.Mаска на Freeman с въглен и черна захар
Ее,не можах да се сдържа..взех си я!За нея все още нямам отзиви,така че очаквайте скоро публикация и ревю.Има само едно нещо,което някак ме ''разтрои''.Моя приятел реши че трябва да види маската и така я отвори,че сега капачето се отваря и затваря доста трудно...Е,естествено че ще бъде глобен хахахах
3.Wave creating spray на Loreal Paris
Малко спонтанна покупка,но времето тук понякога е толкова влажно,че когато се направя с маша къдриците ми издържат 1ч.Реших да пробвам този стилизиращ продукт.Отзиви все още нямам.Ако искате да направя ревю ми пишете в коментарите :)
4.Спирала на Catrice "Glamour Doll"
Това е една от любимите ми спирали.След полу-успешните опити със спиралата на Essence,нямаше как да не си купя нова спирала.Ако исакте ревюта и на двете ми пишете в коментарите.
5.Тоалетна вода ''Orange Blosson N15"
Една покупка от любопитство.Реших да пробвам тоалетните води,които се прозвежват за дрогерия Kruidvat.Моята е номер 15,или иначе казано с аромат на грейпфрут,нероли и мускус.
До сега съм го ползвала 2-3 пъти.Траен е.На кожата не се променя аромата.За подробности може би ще отделя и за него едно ревю.
Е,това са новите ми покупки!Малко,но от сърце!Сега съм в период на "Всичко си имам",но до кога незнам хахах 
Надявам се да Вие било интересно!Пишете ми в коментарите на кои продукти желаете да прочетете ревюта първо!
Хубав и усминат ден :)
Поздрави Таня :)

8 коментара:

  1. Под дърво и камък издирвам спрея на Лореал! Напарави му ревю, а аз продължавам с търсенето :Д

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни покупки, а маската <3 :D В последно време качвах само уникални неща и ги искам всичките ахах :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахах Мерси миличка <3 А аз мисля скоро да поръчам четките аххахахах

      Изтриване
  3. Ще чакам да споделиш отзиви за маската. Дали я има в България?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Freeman се предлага в Бг от много години. Виждала съм я в ДМ например. Не съм сигурна точно за тази разновидност. Тези маски наистина са известни с добрите си качества. Поздрави! :)

      Изтриване
  4. Здравейте!Мисля,че се предлагат,но е доста трудно да се намери.Това е официалния сайт на марката http://www.freemanbeauty.com/,a това е facebook страницата https://www.facebook.com/freemanbeauty?fref=ts Ако се поразровите може да видите къде се предлагат в България :)
    .

    ОтговорИзтриване
  5. Много благодаря за информацията! Ще потърся.
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване